Reencontro coa vitoria do Alevín Masculino

Din, que os ataques gañan partidos pero a defensa gaña campionatos.

Partido serio ante un rival directo como é Xiria de Carballo, e bonito encontro que se viviu na tarde do Domingo na polideportiva do Agra II de A Coruña.

O resultado saldouse con vitoria para Montrove, pero o resultado foi o de menos, atrévome a decir que foi o mellor partido defensivo de este conxunto no que vai de tempada. O rival esixíao, e a necesidade de mellorar a imaxe do anterior encontro, fixo que os rapaces dende o quecemento estivesen metidos no encontro.

O rival, xa era coñecido da anterior fase, onde o resultado foi moi axustado e tamén se logrou a vitoria. Desta partida, foi algo mais de diferencia gracias ao atino dende o tiro exterior pola nosa parte, e pola gran defensa que realizaron os xogadores.

Na primeira metade, ámbolos conxuntos xogaron un gran encontro, pero Montrove ampliaba as distancias cuarto a cuarto e sobre todo no 3º cuarto onde a pesar das grandes defensas, o acerto ao aro lograba ampliar diferencias no marcador chegando ao descanso con 11 puntos de diferencia (21-32)

Á volta do descanso, ámbolos conxuntos lograban atinar á canastra nos poucos erros defensivos que existían, pero ainda así Montrove ampliaba o marcador pasiño a pasiño.

Os derradeiros cuartos, o cansancio dos rapaces traducíanse en erros de pase nos ataques tamén provocados polas defensas ferreas, que ian ser determinantes para definir quen definitivamente lograría levar a victoria para o seu casilleiro.

Ao final VITORIA con maiúsculas para os rapaces de Montrove. (43-61)

Xogaron por Montrove: Pedro, Nico García, Mario, Paseiro, Pablo, Adrián, Yago, Miguel, Juan, Saúl e Nico Pazos. Dani foi baixa a derradeira hora por enfermidade (a recuperarse!!)